|
|||||||
| Öneri Ve Eleştiriler istekleriniz..önerileriniz..şikayetleriniz.. |
Yeni Konu aç
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() Co-Admin |
Paylaş
Elif Gibi Yalnızım... Ne Esrem Var; Ne Ötrem... Ne Beni Durduran Bir Cezmim;Ne Bana Ben Katan Bir Şeddem; Ne Elimi Tutan Bir Harf... Ne Anlam Katan Bir Harekem... KalaKaldım Sayfalar Ortasında... Gölgesini İstedim Bir Dostun Med Gibi... Yine Yalniz Kaldım.... Aynı Elif Gibi... Nerde masallarım o masum hayallerim
Ben ne zaman büyüdüm anne, kirlendi ellerim Nerde sevinçlerim o bahar gülüşlerim Ben ne zaman güz oldum anne döküldü çiçeklerim |
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||
![]() Gelişmiş Üye
Üye No: 5191
Konular: 100
Tesekkür: 50
72 Mesajina 99 Tesekkür Aldi REP Gücü : 53
REP Puanı : 10
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 34 / 344 |
Paylaş
NEREYE GİTTİĞİNİ GERÇEKTEN BİLEN İNSANA,DÜNYA,KENARA ÇEKİLİP YOL VERİR |
|||||||||
|
|
|
| hattap Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: |
semine (02-07-2010)
|
|
|
#3 | |||||||||
![]() Gelişmiş Üye
Üye No: 5181
Konular: 24
Tesekkür: 114
29 Mesajina 30 Tesekkür Aldi REP Gücü : 56
REP Puanı : 10
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 35 / 359 |
Paylaş
|
|||||||||
|
|
|
| zamantı Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: |
semine (02-08-2010)
|
Yeni Konu aç
|
| Bookmarks |